AgroConcept-New Holland, „Partener de practică” în cadrul Școlii Profesionale de Stat în Sistem Dual

AgroConcept-New Holland, „Partener de practică” în cadrul Școlii Profesionale de Stat în Sistem Dual

 

AgroConcept-New Holland este unul dintre “Partenerii de practică” din proiectul educațional în sistem dual de formare a viitorilor mecanici agricoli, alături de mai multe alte companii din domeniul utilajelor agricole, ce dețin statutul de membru al APIMAR (Asociației Producătorilor și Importatorilor de Mașini Agricole din România).

 

 

Rolul AgroConcept-New Holland în proiectul educațional “Școala Profesională de stat în Sistem Dual”

 

AgroConcept-New Holland susține elevii admiși la Colegiul “Viaceslav Harnaj” pe toată perioada școlii și le pune la dispoziție stagii de pregătire practică realizate sub îndrumarea specialiștilor tehnici. De asemenea, elevilor li se va oferi posibilitatea de angajare după finalizarea școlii și promovarea examenului de absolvire, precum și oportunitatea de dezvoltare a carierei în domeniul tehnicii agricole.

 

 

 

 

Din 39 de candidați acceptați, 26 au ales AgroConcept în opțiunea de școlarizare

 

În data de 6 Iulie 2017 a avut loc sesiunea de admitere la școala de mecanici agricoli. AgroConcept-New Holland s-a aflat pe primul loc în topul preferințelor a 9 dintre elevii admiși; 10 dintre ei au bifat AgroConcept ca a doua opțiune și 7 dintre ei, ca a treia opțiune. Elevii admiși vin din 11 județe ale țării și sunt familiarizați cu domeniul agricol, mulți dintre ei provenind din ferme.

 

 

 

Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus