„Agricultura inteligentă” în viziunea AgroConcept la Indagra 2017

„Agricultura inteligentă” în viziunea AgroConcept la Indagra 2017

Participarea la ediția 2017 a târgului Indagra organizat la Romexpo este o premieră pentru AgroConcept, importatorul exclusiv al mărcilor New Holland și Kverneland în România.

Prin această participare în premieră, AgroConcept mizează pe ideea de „agricultură inteligentă” și pe eficiența în utilizarea utilajelor agricole și de aceea, nu suprafața standului este în focus, ci prezentarea acelor utilaje care aduagă plus valoare muncii agricole în termeni de eficiență și productivitate: tractorul New Holland T7.315 Auto Command  și mașina de împrăștiat amendamente Kverneland Exacta TL 1875, un utilaj folosit intensiv în acest sezon.

 

Tractorul T7.315 Auto Command este unul dintre cele mai mari tractoare din gama New Holland, care dezvoltă o putere nominală de 300 CP și o putere maximă de 313 CP. Tractorul T7.315 are un design robust și este echipat cu transmisie cu Auto Command cu variație continuă și cu 4 puncte de transmisie 100% mecanică la roată. Utilajul se remarcă printr-un nivel ridicat de confort datorită suspensiei față TerraGlide și suspensiei pe cabină, ambele fiind dotări standard.

 

Tractorul este perfect compatibil cu sistemul Intellisteer cu corecție RTK care se poate monta fie din fabrică, fie cu ajutorul personalului autorizat al AgroConcept și care va oferi fermierilor un nivel ridicat de precizie de până la 1,5 cm. În perioada 1 octombrie – 15 decembrie, sistemele pentru agricultura de precizie au prețuri speciale la AgroConcept, astfel că sistemul de ghidare manuală FM 750 Lite poate fi achiziționat la 1990 eur., pachetul upgrade RTK la 4099 eur., iar sistemul de ghidare automată EZ-Pilot la 5990 eur. De asemenea, toate piesele de schimb originale New Holland și uleiurile Ambra au prețuri reduse cu 25% până în luna decembrie.

 

Echipamentul Kverneland expus este Exacta TL 1875, o mașină de fertilizat cu cântărire, ce prezintă avantajul unei împrăștieri independente de viteza tractorului, precum și al unei calibrări automate, cu frecvență mare. Aceste două caracteristici au ca rezultat o dozare exactă a fertilizantului, recolte mai mari și costuri reduse.

 

Mașina are 4 celule de cântărire, cu o capacitate individuală de 5 tone care sunt  poziționate atât în față, cât și în spate. În plus, mașina este dotată cu un senzor de referință pentru corecții suplimentare în cazul lucrului în pantă sau în caz de șocuri.  Terminalul IsoMatch Tellus GO este compatibil ISOBUS și este posibilă dotarea opțională cu GPS, pentru controlul automat al celor două discuri de împrăștiere, precum și pentru oprirea/pornirea la capetele de rând. Se poate opta și pentru aplicare cu rată variabilă, conform hărților de fertilizare. Utilajul are un buncăr de bază de 1875 litri căruia i se pot adăuga extensii de 675 litri.

Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus