Noile tractoare New Holland la Agralim 2017, Iași

Noile tractoare New Holland la Agralim 2017, Iași

 

În cadrul ediției 2017 a expoziției Agralim care reunește fermierii de pe zona Moldovei, AgroConcept va aduce în atenția vizitatorilor gama nouă de tractoare New Holland, o premieră pentru piața națională. Pe o suprafață expozițională de 500 mp vor fi expuse tractoarele New Holland T5.95 Utility cu transmisie Dual Command, T5.110 Electro Command, T6.180 Tier 4B și T7.165 cu ampatament standard. Gama nouă cuprinde tractoare cu motorizari Tier 4B, cu specificații tehnice care le recomandă pentru orice fermă și operație agricolă și cu un design nou, regândit.

Tractorul T5.95 Utility este dotat cu motor FPT Industrial F5C care respectă normele de emisie Tier 4A, cu sistem de injecție Common Rail cu presiune înaltă și dezvoltă o putere maximă de 99 CP. Acest tractor este echipat cu   Transmisia Dual Command cu număr de trepte 24x24, însă în ansamblu, noua serie T5 Utility se caracterizează prin posibilitatea personalizării numeroaselor opțiuni, de la transmisii și motoare, la sistemul de gestionare a regimului motorului.

 

T5.110 Electro Command este emblema unei serii de tractoare al cărei atribut principal este versatilitatea. Tractorul dezvoltă o putere maximă de 107 CP, fiind echipat cu motor eficient dotat cu tehnologie ECOBlue™ Compact HI-eSCR pentru a respecta standardul Tier 4B. Acest motor oferă performanțe îmbunătățite ș­i până la 24% mai mult cuplu de rezervă pentru o productivitate mai mare. Proprie gamei T5 cu Transmisie Electro Command este puntea față cu amortizare TerraglideTM care asigură o deplasare lină chiar și pe cele mai dificile terenuri.

 

Tractoarele T6.180 și T7.165, senioarele noii game prezentate la Agralim, dispun de motorizare Tier 4B în 6 cilindri cu sistem de reducere selectiv-catalitică a noxelor și de un grad scăzut de consum de combustibil.

Tractorul T6.180 dezvoltă o putere maximă de 175 CP, iar elementul care a stat la baza proiectării acestui tractor este confortul dat de cabina HorizonTM cu cea mai bună vizibilitate din segment.

Tractorul T7.165 al cărui motor atinge 165 CP este echipat standard cu transmisie Range CommandTM cu Semi-Powershift și are un design modern și un nivel ridicat de confort.

 

Pe lângă tractoarele din gama nouă, vor fi prezente și utilajele care au consacrat deja standul AgroConcept, tractoarele New Holland T7.260, T6.175, TD5.95 și combina CR 7.90 cu heder de 7.60 m. Tractoarele vor avea montate semănători de păioase și de prășitoare, grape, cultivatoare, cositori și pluguri din gama Kverneland, furnizorul nostru de echipamente pentru lucratul solului, îngrijirea culturilor și pentru furaje.

Pe toata perioada târgului, specialiștii în vânzări și finanțare vor răspunde tuturor întrebărilor fermierilor legate de oferte de vânzare și de condiții de eligibilitate privind leasingurile, proiectele europene și creditarea bancară. Personalul tehnic, reprezentat de inginerii de service și de agenții de vânzări de piese de schimb, este foarte familiarizat cu flota fermierilor din partea de est a țării și este cel mai în măsură să vină cu soluții ferme și rapide la solicitările acestora.

 

 

 

 

 

Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus