Comunicat referitor la situatia generata de Covid-19

Comunicat referitor la situatia generata de Covid-19

Tinem aproape, chiar si de la distanta!

In contextul noilor restricții guvernamentale și al situațiilor inedite cu care ne confruntăm cu toții in acest moment, va informam ca Agroconcept isi va adapta activitatea si va continua cu maxima responsabilitate operațiunile vitale bunei desfasurari a campaniei de primavara in toate locatiile din tara.

In acest sens, punem pe primul loc siguranta tuturor angajatilor si partenerilor nostri si implementam o serie de masuri de preventie impotriva virusului COVID-19.

  1. Respectam distantarea sociala.
    Toate departamentele noastre sunt functionale pe oricare din canalele de comunicare la distanta. Va incurajam sa ne contactati telefonic sau online pentru orice situatie sau nelamurire tehnica sau comerciala.
  1. Asiguram continuitate in conditii maxime de igiena si siguranta.
    Dispunem de stocul de piese necesar activitatilor agricole de sezon si vom asigura livrarea prin curierat rapid in toate locatiile. In depozitele noastre sunt respectate toate normele de preventie solicitate in aceasta perioada.
  2. Intervenim in situatii ce nu suporta amanare.
    Echipele de service mobil pot interveni in situatii de urgenta, ulterior unei discutii telefonice cu responsabilul tehnic regional pentru a stabili detaliile necesare.

Va rugam sa tineti cont ca se vor lua toata masurile de precautie in vederea limitarii contactului direct, mai ales acolo unde avem alternative, si va multumim anticipat pentru suportul pe care il veti acorda echipelor noastre pentru ca, impreuna, sa trecem cat mai bine peste aceasta perioada.

Stim ca urmeaza cateva luni foarte solicitante pentru agricultura si suntem aici pentru a va sprijini!

Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus