ZILELE NEW HOLLAND

ZILELE NEW HOLLAND

CAMPANIE SPECIALĂ DE TOAMNĂ CU CEA MAI BUNĂ OFERTĂ PENTRU UN STOC LIMITAT DE TRACTOARE!

 

CEA MAI BUNĂ FINANȚARE

 CEL MAI BUN PREȚ

 24 TRACTOARE

  

 

MODELE DE TRACTOARE INCLUSE ÎN CAMPANIA "ZILELE NEW HOLLAND":

 

√ T4.80V CAB / T4.100N CAB Stage V

 

√ T5.90 S / T5.100 S Stage V

 

√ T5.100 Utility PowerShuttle Stage V

 

√ T5.120 EC Stage V

 

√ T6.155 EC Stage V

 

√ T7.165 S Stage V

 

√ T7.210 SWII Stage V

 

 

Din 1895, New Holland este partenerul de încredere pe care se pot baza fermierii și cultivatorii din întreaga lume, dedicat dezvoltării continue a tehnologiilor agricole inovatoare pentru o agricultură mai eficientă și mai productivă. New Holland oferă cea mai largă gamă de echipamente agricole, cu peste 100 de linii de produse și peste 400 de modele, pentru toate tipurile de activități din agricultură. New Holland completează oferta de echipamente agricole cu o gamă de soluţii avansate pentru agricultura de precizie și asistență eficientă pentru piese și servicii.

 

Ofertă supusă unor termene și condiții, valabilă în limita stocului disponibil.

Echipa noastră de vânzări din cele 16 centre regionale AgroConcept vă stă la dispoziție pentru detalii și rezervări. Datele de contact pe județe sunt disponibile aici: https://www.agroconcept.ro/centre-regionale!

OFERTĂ UNICĂ PENTRU T4.75 S

OFERTĂ UNICĂ PENTRU T4.75 S

 

• PREȚ PROMOȚIONAL 39.000 € + tva

 

• 3 ANI GARANȚIE PRODUCĂTOR

 

• FINANȚARE SPECIALĂ

 

 

!! STOC LIMITAT  15  9 UNITĂȚI !!

 

 

 

 

Dacă sunteți în căutarea unui tractor compact și manevrabil care să vă garanteze productivitate maximă pentru aplicații multiple, atunci T4S este alegerea perfectă!

 

Extrem de agil, ușor și compact, T4S reprezintă combinația perfectă între eficiență și ușurința în utilizare pentru fermele de mici dimensiuni.

 

Cu o putere nominală de 75 CP și o capacitate de ridicare de până la 2.600 kg, tractorul T4.75 S are forța necesară pentru a lucra cu o gamă largă de echipamente.

 

 

» Putere nominală 75 CP, cuplu motor 341 Nm

» Priză de putere 540/540E

» 2 seturi de cuple hidraulice

» 2 pompe hidraulice cu un debit total de 75 l/min

» Capacitate de ridicare de până la 2.600 kg cu comandă exterioară a ridicătorului

» Aer condiţionat şi încălzire

  

 

 

 

Ofertă supusă unor termene şi condiţii, valabilă în limita stocului disponibil.

Pentru detalii şi rezervări, contactați acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: https://www.agroconcept.ro/centre-regionale !

NOUL T5 UTILITY POWERSHUTTLE

NOUL T5 UTILITY POWERSHUTTLE

ROBUST, PUTERNIC,
PREGĂTIT PENTRU LUCRĂRI GRELE

 

Noul T5 Utility Powershuttle este un tractor utilitar puternic și rezistent, ideal atât pentru operațiunile intensive cu încărcătorul, cât și pentru fermele mici sau medii, ce realizează și unele lucrări grele în câmp. Cu o putere de 100 până la 120 CP, o greutate de operare de 4,2 tone și o masă totală maximă autorizată de până la 7 tone, noul T5 Powershuttle este forța de muncă fiabilă și neobosită pe care vă puteți baza întotdeauna.

 • 100-120 CP
 • Masă maximă autorizată 7 tone
 • Masă proprie 4,2 tone
 • Transmisie Powershuttle
 • Anvelope R34 sau R38
 • Punte 4WD heavy duty clasa 1.5
 • Ideal pentru lucrul cu încărcător mediu și greu

 

EFICIENȚĂ SUPERIOARĂ: Echipat cu un motor FPT Industrial F5 conform cu Stage V, T5 oferă o putere constantă chiar și la turații mici și beneficiază de o creștere semnificativă a puterii și a cuplului pe întreaga gamă. Toate componentele sistemului de tratare a gazelor reziduale se integrează perfect sub profilul capotei pentru a asigura cea mai bună vizibilitate, manevrabilitate optimă, gardă la sol maximă și operare facilă a încărcătorului.

VERSATILITATE EXCEPȚIONALĂ: Noul T5 Powershuttle este echipat cu o punte față de mare capacitate, ce sporește masa maximă a vehiculului până la 7 tone, iar capacitatea punții până la 5,2 tone, cu 20 de cm lățime suplimentar de la o flanșă la alta, ceea ce face ca acest tractor să fie ideal pentru aplicațiile mai grele cu încărcătorul.

CONFORT ABSOLUT: Cabina spațioasă VisionView™ oferă o vizibilitate uimitoare în toate direcțiile datorită plafonului din sticlă cu vizibilitate ridicată, perfect pentru operarea confortabilă a încărcătorului. Toate comenzile sunt poziționate perfect pe consola CommandArc, iar ușile cu deschidere largă asigură intrarea și ieșirea cu ușurință.

PRODUCTIVITATE SPORITĂ: Noua priză de putere cu trei viteze garantează flexibilitate și eficiență operațională. Ridicătorul spat îmbunătățit poate ridica acum până la 5.000 kg pentru o flexibilitate operațională și mai mare. Se pot monta anvelope spate 540/65R38 ce măresc garda la sol pentru a evita deteriorarea culturilor specifice și, de asemenea, îmbunătățesc eficiența atunci când funcționează la viteză maximă în timpul transportului.

 

Pentru detalii şi rezervări, contactați acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: https://www.agroconcept.ro/centre-regionale!

NOUL T5S

NOUL T5S

ESENȚIAL, PERFORMANT,
PREGĂTIT PENTRU ORICE PROVOCARE

 

Noul T5S este un tractor esențial, robust și ușor de utilizat, ce garantează niveluri ridicate de performanță, confort, productivitate și versatilitate pentru a îndeplini cu succes orice misiune în fermele de dimensiuni mici sau medii.

 • 90-100 CP
 • Masă maximă autorizată 6,5 tone
 • Masă proprie 4 tone
 • Transmisie mecanică și Powershuttle
 • Anvelope R34
 • Punte 4WD heavy duty clasa 1.0
 • Ideal pentru lucrul cu încărcător ușor și mediu

 

MOTOR EFICIENT ȘI PERFORMANT: Noile tractoare T5S sunt echipate cu motoare FPT F5 Stage V de 3,6 litri, cu patru cilindri, ce ating cuplul maxim din clasa lor: 380 Nm pentru T5.90S și 450 Nm pentru T5.100S, la doar 1.300 rpm. Rezerva excelentă de cuplu de 47% oferă o capacitate de tractare mai mare în condiții de sarcină ridicată.

TRANSMISIE FIABILĂ ȘI ROBUSTĂ: Noul T5S este echipat cu o transmisie ce oferă 12 trepte de viteză înainte și 12 înapoi, distribuite în patru viteze principale sincronizate și trei game. Pentru aplicații mai solicitante și mai specializate, este disponibilă opțional o versiune cu 20 de trepte înainte și 20 înapoi. Un inversor electro-hidraulic permite schimbarea lină a direcției, iar o punte 4WD de mare putere cu blocare electro-hidraulică a diferențialului optimizează frânarea și tracțiunea.

NOUA CABINĂ CU 4 MONTANȚI: Tractoarele T5S beneficiază de un nou design al cabinei cu patru montanți, ce permite o vizibilitate la 320°. Cabina cu podea plată este accesibilă ușor prin intermediul ușilor cu deschidere largă, iar confortul operatorului este asigurat de scaunul cu suspensie pneumatică și de plafonul cu vizibilitate ridicată pentru lucrul cu încărcătorul.

PRODUCTIVITATE DE TOP CU IMPLEMENTE ANTERIOARE ȘI POSTERIOARE: Cu o capacitate de ridicare spate de 4.400 kg, sistem de control Lift-O-Matic și funcție de ridicare/coborâre rapidă, tractoarele T5S pot gestiona implemente solicitante, inclusiv datorită prizei de putere de 540/540E/1.000 rpm acționate electro-hidraulic, cu funcție ECO și sincronizare cu transmisia.

 

Pentru detalii şi rezervări, contactați acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: https://www.agroconcept.ro/centre-regionale!

Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus