Gama CR

Gama CRALEGE COMBINA DE RECORD

NEW HOLLAND CR

 

 

TE AȘTEPTĂM LA CEL MAI APROPIAT SEDIU AGROCONCEPT CU OFERTE SPECIALE PERSONALIZATE PENTRU O GAMĂ VARIATĂ DE COMBINE CR: CR7.90, CR8.80, CR8.90, CR9.90 SAU CR10.90! 

 

Combinele din gama CR oferă o calitate excepţională de recoltare datorită tehnologiei revoluţionare TWIN ROTORTM, tehnologie inventată acum peste 45 de ani şi perfecţionată continuu pentru a oferi agricultorilor o capacitate operaţională din ce în ce mai mare şi o calitate din ce în ce mai bună a boabelor şi paielor. 

O altă importantă inovaţie marca New Holland, menită să păstreze supremaţia gamei CR în domeniul recoltării este sistemul proactiv automatizat INTELLISENSETM. Sistemul dezvoltat pentru obținerea unui randament maxim, pentru reducerea pierderilor și eliminarea spargerii semințelor, permite combinei să facă toate ajustările necesare prin selectarea, la fiecare 20 de secunde, a celei mai bune opțiuni din 280 de milioane de posibilități existente.

 

 

√ Cabină Harvest SuiteTM Ultra cu suprafață vitrată de 6,3 m2 și nivel de zgomot de numai 73 dBA

√ Tehnologie Dynamic Feed RollTM

√ Sistem inovator de batere și separare cu doi rotori de 17 sau 22” Twin RotorTM

√ Sistem de cernere Opti-CleanTM cu sistem de copiere a pantei Self Leveling

√ Reglarea automată a turației ventilatorului în funcţie de gradul de înclinare a pantei (Opti-FanTM)

√ Sistem pro-activ automat IntellisenseTM pentru 5 tipuri de culturi: grâu, orz, rapiţă, soia, porumb (opțional CR7.90)

 

 

Ofertele speciale sunt supuse unor termene şi condiţii, fiind valabile până la 15.04.2023 pentru achiziţia combinelor New Holland CR în limita stocului disponibil.

 

Pentru detalii şi rezervări, contactați acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: https://agroconcept.ro/centre-regionale !


Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus