PLUGURI KVERNELAND

PLUGURI KVERNELAND

TEHNOLOGIE PENTRU PERFORMANŢE RIDICATE

 

 

NOU! ACUM CU 2 ANI GARANȚIE!

 

 

 

Peste 140 de ani de tradiţie norvegiană în dezvoltarea oţelului şi în tratarea termică a metalelor! Rezultatul? O gamă complexă şi variată de pluguri Kverneland, fiabile, robuste, cu greutate redusă şi rezistenţă ridicată la uzură.

 

 

 

Plugurile reversibile 150 B cu 3 sau 4 trupiţe, destinate utilizării în fermele mici și medii, au o construcţie robustă, cadrul principal dintr-o singură bucată tratată prin inducţie asigurând o durabilitate optimă.

Sunt proiectate cu un cap de reversare Ø 110 mm pentru tractoare de până la 150 CP, iar distanţa dintre trupiţe de 100 cm şi garda la sol de 80 cm permit plugurilor 150 B să lucreze şi atunci când sunt foarte multe resturi vegetale.

 

Plugurile LD, cu 4, 5 sau 6 trupiţe, sunt concepute să lucreze în orice tip de sol. Cadrul construit dintr-o singură bucată fără sudură, cu secţiune de 100x200 sau 120x200, asigură o durată de utilizare îndelungată.

Versiunile cu 5 sau 6 trupiţe solicită la un nivel redus tractorul, în lucru dar şi în transport, datorită sistemului de aliniere automată la reversare şi roţii de adâncime combinate cu poziţia de transport.

 

Plugurile semipurtate RN oferă performanţe maxime în fermele de dimensiuni mari. Sunt uşor de reglat şi de întreţinut, fiind disponibile cu un cadru robust de 200x200 mm. Roata de adâncime şi transport este montată central pe cadru pentru arat uşor în spaţii reduse.

 

 

 

Pentru detalii despre oferta Kverneland, contactați acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: https://www.agroconcept.ro/centre-regionale !

Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus