CULTIVATOR CTC

CULTIVATOR CTC

PENTRU PERFORMANŢE RIDICATE.

 

ÎNCORPORARE, NIVELARE ŞI CONSOLIDARE!

 

 

CTC 427 ACTIPACK disponibil ACUM cu LIVRARE IMEDIATĂ !

 

 

 

Cu o lățime de lucru de 4 m, dezmiriştitorul semi-purtat Kverneland CTC 427 Actipack are 3 rânduri de organe de lucru, dispuse la o distanţă de 270 mm, ce permit pregătirea miriștii după diverse tipuri de culturi, precum grâu, orz, rapiţă, floarea soarelui, porumb etc.

 

Grapa frontală face faţă cantităţii mari de resturi vegetale şi asigură o bună amestecare a acestora de către ancore. Fiecare organ de lucru este prevăzut cu o daltă 70 mm Tiger Point durificată cu carburi pentru o durată de viaţă mărită şi rezistenţă la solurile pietroase.

 

Pentru solurile medii și grele, tăvălugul Actipack este soluţia optimă, discurile de tăiere integrate asigurând o bună mărunţire. Reglarea adâncimii de lucru este foarte simplă şi ajustabilă cu ajutorul tăvălugului şi roţilor frontale.

 

Cadrul pliabil permite adaptarea rapidă a cultivatorului CTC de la poziţia de transport la cea de lucru, dispozitivul hidraulic de blocare în transport deblocându-se automat la deschiderea utilajului.

 

 

 

 

 

Pentru detalii despre oferta Kverneland, contactează acum reprezentantul AgroConcept din regiunea ta: http://agroconcept.ro/centre-regionale !

SEMĂNĂTOARE U-DRILL

SEMĂNĂTOARE U-DRILL

5 LUCRĂRI ÎNTR-O SINGURĂ TRECERE!

 

Momentul potrivit pentru semănat este foarte scurt, dar crucial pentru producții mari. Vremea și condițiile solului trebuie să fie corecte. Solul trebuie pregătit cu grijă, controlul adâncimii și așezarea semințelor trebuie să fie precise. 

Vă recomandăm semănătoarea cu pregătire Kverneland U-DRILL 6001 TELLUS, cu o lăţime de lucru de 6 metri, pentru a realiza toate cele 5 lucrări într-o singură trecere: nivelarea solului, pregătirea patului germinativ, reconsolidarea, plasarea cu acurateţe a seminţei şi ultima etapă, cea de acoperire. 

 

 

U-DRILL 6001 TELLUS disponibil ACUM cu LIVRARE IMEDIATĂ !

 

 

Principalele avantaje ale semănătorilor U-DRILL:

 

Timpul de lucru optimizat, conversia de la poziţia de transport la cea de lucru realizându-se în mai puţin de 2 minute;

√ Viteza de lucru de până la 18 km/h, păstrându-se în tot acest timp o adâncime de lucru constantă;

√ Discul dublu de tăiere cu unghi de 8° pentru o mişcare mai redusă a solului, presiunea necesară fiind mai mică, iar pătrunderea în sol mai uşoară;

√ Diametrul mare al roţilor de 900 mm şi poziţionarea lor defazată, ce reduc în mod semnificativ puterea de tractare solicitată de utilaj;

√ Dispozitivul de dozare cu antrenare electrică ELDOS cu 5 rotoare ce asigură o distribuţie optimă pentru toate tipurile de seminţe, capacitatea dozată fiind de la 1 la 400 Kg/ha;

√ Controlul automat al sistemului de gestionare la capătul rândului;

√ Adâncimea de însămânțare și presiunea brăzdarului controlate central, la fel ca și întregul utilaj, prin intermediul ISOBUS; toate versiunile au pregătire ISOBUS pentru funcţionarea cu orice tractor cu terminal ISOBUS sau cu propriul terminal Tellus GO;

√ Radarul pentru măsurarea vitezei de deplasare;

√ Utilizarea și întreţinerea facile.

 

 

 

Pentru detalii despre oferta Kverneland, contactează acum reprezentantul AgroConcept din regiunea ta: http://agroconcept.ro/centre-regionale !

PLUGURI KVERNELAND

PLUGURI KVERNELAND

TEHNOLOGIE PENTRU PERFORMANŢE RIDICATE

 

 

Peste 140 de ani de tradiţie norvegiană în dezvoltarea oţelului şi în tratarea termică a metalelor! Rezultatul? O gamă complexă şi variată de pluguri Kverneland, fiabile, robuste, cu greutate redusă şi rezistenţă ridicată la uzură.

 

 

Pluguri disponibile ACUM cu LIVRARE IMEDIATĂ !

 

Plug 150B 3

√ Plug 150B 4

√ Plug LD 100 200 4 HD B38

√ Plug LD 100 300 6 B38

 

 

 

Plugurile reversibile 150 B cu 3 sau 4 trupiţe, destinate utilizării în fermele mici și medii, au o construcţie robustă, cadrul principal dintr-o singură bucată tratată prin inducţie asigurând o durabilitate optimă.

Sunt proiectate cu un cap de reversare Ø 110 mm pentru tractoare de până la 150 CP, iar distanţa dintre trupiţe de 100 cm şi garda la sol de 80 cm permit plugurilor 150 B să lucreze şi atunci când sunt foarte multe resturi vegetale.

 

Plugurile LD, cu 4 sau 6 trupiţe, sunt concepute să lucreze în orice tip de sol. Cadrul construit dintr-o singură bucată fără sudură, cu secţiune de 100x200 sau 120x200, asigură o durată de utilizare îndelungată.

Versiunile cu 6 trupiţe solicită la un nivel redus tractorul, în lucru dar şi în transport, datorită sistemului de aliniere automată la reversare şi roţii de adâncime combinate cu poziţia de transport.

 

 

Pentru detalii despre oferta Kverneland, contactează acum reprezentantul AgroConcept din regiunea ta: http://agroconcept.ro/centre-regionale !

Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus