CULTIVATOR CTC

CULTIVATOR CTCPENTRU PERFORMANŢE RIDICATE.

 

ÎNCORPORARE, NIVELARE ŞI CONSOLIDARE!

 

 

CTC 427 ACTIPACK disponibil ACUM cu LIVRARE IMEDIATĂ !

 

 

 

Cu o lățime de lucru de 4 m, dezmiriştitorul semi-purtat Kverneland CTC 427 Actipack are 3 rânduri de organe de lucru, dispuse la o distanţă de 270 mm, ce permit pregătirea miriștii după diverse tipuri de culturi, precum grâu, orz, rapiţă, floarea soarelui, porumb etc.

 

Grapa frontală face faţă cantităţii mari de resturi vegetale şi asigură o bună amestecare a acestora de către ancore. Fiecare organ de lucru este prevăzut cu o daltă 70 mm Tiger Point durificată cu carburi pentru o durată de viaţă mărită şi rezistenţă la solurile pietroase.

 

Pentru solurile medii și grele, tăvălugul Actipack este soluţia optimă, discurile de tăiere integrate asigurând o bună mărunţire. Reglarea adâncimii de lucru este foarte simplă şi ajustabilă cu ajutorul tăvălugului şi roţilor frontale.

 

Cadrul pliabil permite adaptarea rapidă a cultivatorului CTC de la poziţia de transport la cea de lucru, dispozitivul hidraulic de blocare în transport deblocându-se automat la deschiderea utilajului.

 

 

 

 

 

Pentru detalii despre oferta Kverneland, contactează acum reprezentantul AgroConcept din regiunea ta: http://agroconcept.ro/centre-regionale !


Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus