OFERTA DE PRESEZON KVERNELAND

OFERTA DE PRESEZON KVERNELAND 

EXACTA TL GEOSPREAD

 

ACUM CU O SUPEROFERTĂ DE PRESEZON!

 

 

Pentru fermierii moderni, împrăştierea optimă a fertilizantului înseamnă utilizarea cantităţii exacte de nutrienţi și evitarea suprapunerilor și irosirii de substanţe. Mașinile de fertilizat Kverneland Exacta garantează împrăștierea optimă, sunt ușor de operat și oferă mulţi ani de utilizare fără probleme.

Exacta TL GEOSPREAD realizează controlul secțiunii cu secțiuni de 2 metri și poate avea maximum 24 de secțiuni, suprapunerea inutilă fiind astfel setată la un minim absolut. Are 4 celule de cântărire şi un senzor de referință, plus o capacitate ridicată, datorită volumului buncărului ce ajunge până la 3.900 litri, lățimea maximă de împrăștiere fiind de 45 de metri.

Mașinile de fertilizat Exacta au o caracteristică unică, sistemul CentreFlow, proiectat pentru a oferi un rezultat optim de distribuire. Prin intermediul acestuia, îngrășământul primeşte o uşoară accelerare iniţială ce previne fragmentarea granulelor la impactul cu paletele, păstrându-se astfel caracteristicile organice ale produsului. Punctul de descărcare este reglabil permiţând adaptarea setărilor în funcție de proprietățile îngrășământului.

 

√ Fără impact, fără fragmentare, fără praf. Punctul central de eliberare, accelerarea lină și forța centrifugă accelerează fertilizantul până la viteza discului înainte de a ajunge în palete.

√ Acuratețe garantată pe plan înclinat. Fertilizantul intră în contact cu paletele întotdeauna în același punct, chiar și pe plan înclinat, și se deplasează pe întreaga lungime a paletei.

√ Model de împrăştiere precis. Cu 8 palete pe disc, fertilizantul este eliberat cu o frecvență ridicată pentru a obține un debit constant și un model de împrăștiere regulat, extrem de important atunci când se lucrează cu viteze ridicate și se împrăștie cantități mari de fertilizant. 

 

 

Oferta este supusă unor termene şi condiţii, fiind valabilă până la 31.01.2022, în limita stocului disponibil.  

 

Pentru detalii despre OFERTA DE PRESEZON Kverneland, contactează acum reprezentantul AgroConcept din regiunea ta: http://agroconcept.ro/centre-regionale !


Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus