OFERTA DE PRESEZON KVERNELAND

OFERTA DE PRESEZON KVERNELAND 

IXTRACK T3

 

ACUM CU O SUPEROFERTĂ DE PRESEZON!

 

 

iXtrack T3, noua mașină de erbicidat precisă, ușor de utilizat și eficientă, a fost dezvoltată având ca element central designul compact în combinație cu sistemele electronice inteligente și cu ușurința utilizării.

 

Avantaje:

 

√ Stabilitate: unghiul de virare de 32º și raza de întoarcere de 3,6 m oferă flexibilitate extremă gamei iXtrack T.

√ Facilitate în utilizare: iXtrack T3 este compatibilă cu ISOBUS standard, ceea se înseamnă facilitate în utilizare, prin montarea și utilizarea de programe software suplimentare.

√ Pulverizare de precizie: echipată cu un paralelogram suspendat, ce combină stabilitatea optimă cu balansarea lină a rampei și cu mișcarea verticală limitată pentru a reduce la minim devierea înălțimii de pulverizare.

√ Sisteme electronice inteligente: compatibilitate 100% ISOBUS ca dotare standard, conectare facilă la IsoMatch Tellus GO sau PRO sau la orice alt terminal certificat AEF. Sistemele hardware și software iXspray, cu interfață tactilă intuitivă, garantează o utilizare facilă pentru operator.

√ Gestionarea lichidelor: poziția rezervoarelor, a furtunurilor, a supapelor și a orificiilor de golire este optimizată pentru a reduce la minim lichidele reziduale.

 

 

 

 

 

Oferta este supusă unor termene şi condiţii, fiind valabilă până la 31.01.2022, în limita stocului disponibil.  

 

Pentru detalii despre OFERTA DE PRESEZON Kverneland, contactează acum reprezentantul AgroConcept din regiunea ta: http://agroconcept.ro/centre-regionale !


Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus