CAMPANIA DE IARNĂ 2022

CAMPANIA DE IARNĂ 2022Aveți încredere în tehnicienii AgroConcept, experți New Holland, pentru a obține rezultate excelente. Aceștia vor efectua o verificare detaliată a utilajelor dvs., detectând eventualele probleme care ar putea afecta în mod negativ următorul sezon. Nimic nu este mai ușor!

 

Campania de recoltare 2022 s-a încheiat. Acum este cel mai bun moment pentru a vă examina cu atenție utilajele și pentru a folosi ofertele noastre speciale pentru a fi și mai eficienți în sezonul următor. 

 

Cu o verificare post-recoltare, puteți fi siguri că experții noștri vor verifica toate punctele cruciale ale utilajelor dvs. Aceasta vă va da încredere că echipamentele dvs. vor fi în stare perfectă și pregătite pentru sarcinile solicitante din 2023. Piesele originale și service-ul nostru vă asigură că performanțele utilajelor dvs. sunt la fel de bune ca în prima zi. Acest lucru este garantat ca fiind cel mai bun mod de a vă proteja investiția. 

 

Sunteți protejați cu piesele originale New Holland. Așadar, bazați-vă pe profesioniștii noștri și pregătiți-vă în mod optim pentru sezonul următor.

 

Este mai bine să previi decât să vindeci! Programați acum o revizie atentă cu experții New Holland și veți beneficia de oferta noastră specială la piese de schimb și uleiuri!

 

 

  • 25% REDUCERE la piesele de schimb originale

 

  • 25% REDUCERE la uleiurile AMBRA / TUTELA

 

  • 10% REDUCERE la manoperă

 

 

 

Oferta este supusă unor termene şi condiţii, fiind valabilă în perioada 1 noiembrie 2022 - 28 februarie 2023. Reducerea se aplică pentru piesele aflate pe stoc sau la comandă normală.

 

Pentru informaţii suplimentare, contactează acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: https://www.agroconcept.ro/centre-regionale.


Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus