OFERTĂ UNICĂ PENTRU T4.75 S

OFERTĂ UNICĂ PENTRU T4.75 S

 

• PREȚ PROMOȚIONAL 39.000 € + tva

 

• 3 ANI GARANȚIE PRODUCĂTOR

 

• FINANȚARE SPECIALĂ

 

 

!! STOC LIMITAT  15  9 UNITĂȚI !!

 

 

 

 

Dacă sunteți în căutarea unui tractor compact și manevrabil care să vă garanteze productivitate maximă pentru aplicații multiple, atunci T4S este alegerea perfectă!

 

Extrem de agil, ușor și compact, T4S reprezintă combinația perfectă între eficiență și ușurința în utilizare pentru fermele de mici dimensiuni.

 

Cu o putere nominală de 75 CP și o capacitate de ridicare de până la 2.600 kg, tractorul T4.75 S are forța necesară pentru a lucra cu o gamă largă de echipamente.

 

 

» Putere nominală 75 CP, cuplu motor 341 Nm

» Priză de putere 540/540E

» 2 seturi de cuple hidraulice

» 2 pompe hidraulice cu un debit total de 75 l/min

» Capacitate de ridicare de până la 2.600 kg cu comandă exterioară a ridicătorului

» Aer condiţionat şi încălzire

  

 

 

 

Ofertă supusă unor termene şi condiţii, valabilă în limita stocului disponibil.

Pentru detalii şi rezervări, contactați acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: https://www.agroconcept.ro/centre-regionale !

NOUL T5 UTILITY POWERSHUTTLE

NOUL T5 UTILITY POWERSHUTTLE

ROBUST, PUTERNIC,
PREGĂTIT PENTRU LUCRĂRI GRELE

 

Noul T5 Utility Powershuttle este un tractor utilitar puternic și rezistent, ideal atât pentru operațiunile intensive cu încărcătorul, cât și pentru fermele mici sau medii, ce realizează și unele lucrări grele în câmp. Cu o putere de 100 până la 120 CP, o greutate de operare de 4,2 tone și o masă totală maximă autorizată de până la 7 tone, noul T5 Powershuttle este forța de muncă fiabilă și neobosită pe care vă puteți baza întotdeauna.

 • 100-120 CP
 • Masă maximă autorizată 7 tone
 • Masă proprie 4,2 tone
 • Transmisie Powershuttle
 • Anvelope R34 sau R38
 • Punte 4WD heavy duty clasa 1.5
 • Ideal pentru lucrul cu încărcător mediu și greu

 

EFICIENȚĂ SUPERIOARĂ: Echipat cu un motor FPT Industrial F5 conform cu Stage V, T5 oferă o putere constantă chiar și la turații mici și beneficiază de o creștere semnificativă a puterii și a cuplului pe întreaga gamă. Toate componentele sistemului de tratare a gazelor reziduale se integrează perfect sub profilul capotei pentru a asigura cea mai bună vizibilitate, manevrabilitate optimă, gardă la sol maximă și operare facilă a încărcătorului.

VERSATILITATE EXCEPȚIONALĂ: Noul T5 Powershuttle este echipat cu o punte față de mare capacitate, ce sporește masa maximă a vehiculului până la 7 tone, iar capacitatea punții până la 5,2 tone, cu 20 de cm lățime suplimentar de la o flanșă la alta, ceea ce face ca acest tractor să fie ideal pentru aplicațiile mai grele cu încărcătorul.

CONFORT ABSOLUT: Cabina spațioasă VisionView™ oferă o vizibilitate uimitoare în toate direcțiile datorită plafonului din sticlă cu vizibilitate ridicată, perfect pentru operarea confortabilă a încărcătorului. Toate comenzile sunt poziționate perfect pe consola CommandArc, iar ușile cu deschidere largă asigură intrarea și ieșirea cu ușurință.

PRODUCTIVITATE SPORITĂ: Noua priză de putere cu trei viteze garantează flexibilitate și eficiență operațională. Ridicătorul spat îmbunătățit poate ridica acum până la 5.000 kg pentru o flexibilitate operațională și mai mare. Se pot monta anvelope spate 540/65R38 ce măresc garda la sol pentru a evita deteriorarea culturilor specifice și, de asemenea, îmbunătățesc eficiența atunci când funcționează la viteză maximă în timpul transportului.

 

Pentru detalii şi rezervări, contactați acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: https://www.agroconcept.ro/centre-regionale!

NOUL T5S

NOUL T5S

ESENȚIAL, PERFORMANT,
PREGĂTIT PENTRU ORICE PROVOCARE

 

Noul T5S este un tractor esențial, robust și ușor de utilizat, ce garantează niveluri ridicate de performanță, confort, productivitate și versatilitate pentru a îndeplini cu succes orice misiune în fermele de dimensiuni mici sau medii.

 • 90-100 CP
 • Masă maximă autorizată 6,5 tone
 • Masă proprie 4 tone
 • Transmisie mecanică și Powershuttle
 • Anvelope R34
 • Punte 4WD heavy duty clasa 1.0
 • Ideal pentru lucrul cu încărcător ușor și mediu

 

MOTOR EFICIENT ȘI PERFORMANT: Noile tractoare T5S sunt echipate cu motoare FPT F5 Stage V de 3,6 litri, cu patru cilindri, ce ating cuplul maxim din clasa lor: 380 Nm pentru T5.90S și 450 Nm pentru T5.100S, la doar 1.300 rpm. Rezerva excelentă de cuplu de 47% oferă o capacitate de tractare mai mare în condiții de sarcină ridicată.

TRANSMISIE FIABILĂ ȘI ROBUSTĂ: Noul T5S este echipat cu o transmisie ce oferă 12 trepte de viteză înainte și 12 înapoi, distribuite în patru viteze principale sincronizate și trei game. Pentru aplicații mai solicitante și mai specializate, este disponibilă opțional o versiune cu 20 de trepte înainte și 20 înapoi. Un inversor electro-hidraulic permite schimbarea lină a direcției, iar o punte 4WD de mare putere cu blocare electro-hidraulică a diferențialului optimizează frânarea și tracțiunea.

NOUA CABINĂ CU 4 MONTANȚI: Tractoarele T5S beneficiază de un nou design al cabinei cu patru montanți, ce permite o vizibilitate la 320°. Cabina cu podea plată este accesibilă ușor prin intermediul ușilor cu deschidere largă, iar confortul operatorului este asigurat de scaunul cu suspensie pneumatică și de plafonul cu vizibilitate ridicată pentru lucrul cu încărcătorul.

PRODUCTIVITATE DE TOP CU IMPLEMENTE ANTERIOARE ȘI POSTERIOARE: Cu o capacitate de ridicare spate de 4.400 kg, sistem de control Lift-O-Matic și funcție de ridicare/coborâre rapidă, tractoarele T5S pot gestiona implemente solicitante, inclusiv datorită prizei de putere de 540/540E/1.000 rpm acționate electro-hidraulic, cu funcție ECO și sincronizare cu transmisia.

 

Pentru detalii şi rezervări, contactați acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: https://www.agroconcept.ro/centre-regionale!

T7 S

T7 S

T7 S VĂ OFERĂ TOT CE ESTE ESENȚIAL

 

PERFORMANȚĂ ȘI CONFORT LA UN RAPORT CALITATE / PREȚ EXCELENT

 

 

Modelele T7 S asigură puterea și funcționalitățile esențiale pentru a realiza cu succes o gamă variată de aplicații în ferma dumneavoastră.

Propulsate de motoare FPT Industrial NEF, fiabile și eficiente, cu tehnologie ECOBlue™ HI-eSCR 2, aceste tractoare cu o putere maximă de 165 și 214 CP vă oferă o rentabilitate maximă, fără a face compromisuri în ceea ce privește designul, confortul, performanța și excelența tehnologică

 

 

Alegeți T7.165 S sau T7.215 S !

 

T7.165 S

 • Putere maximă 165 CP la 1.800 rpm, cuplu motor 700 Nm
 • Transmisie Range Command™, 6 trepte PowerShift și 3 game robotizate
 • Suspensie cabină Comfort Ride™
 • Suspensie punte față TerraGlide™ (opțional)

 

T7.215 S

 • Putere maximă 214 CP la 1.800 rpm, cuplu motor 872 Nm
 • Transmisie Power Command™, Full PowerShift
 • Suspensie cabină Comfort Ride™
 • Suspensie punte față TerraGlide™

 

+

 • Sistem de monitorizare de la distanță PLM Connect™ cu abonament 1 an inclus
 • Pompă hidraulică cu debit variabil CCLS, debit maxim 113 l/min
 • Instalaţie de frânare pneumatică
 • AutoGuidance ready pentru sistem de autoghidare integrat (opțional)

 

 

Pentru detalii şi rezervări, contactați acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: https://www.agroconcept.ro/centre-regionale !

T6.160 EC & T6.180 EC

T6.160 EC & T6.180 EC

CELE MAI ACCESIBILE

 

TRACTOARE ÎN 6 CILINDRI !

 

 

Gama T6 vă oferă tractoare cu un design impresionant şi confort ridicat, cu dimensiuni compacte şi capabile să lucreze cu sarcini mari, adecvate pentru drumuri înguste și, în acelaşi timp, foarte rapide pe câmp. Proiectate pentru aplicațiile moderne de agricultură mixtă și de creștere a animalelor, tractoarele T6 oferă o multitudine de caracteristici diferite pentru a răspunde tuturor necesităților de lucru ale operatorilor exigenți.

Cele două modele în șase cilindri, T6.160 şi vârful de gamă T6.180, cu o putere maximă de 175 CP cu EPM, sunt disponibile cu transmisia Electro Command™ cu Semi-Powershift cu patru viteze, ce oferă schimbarea treptelor de viteză fără utilizarea ambreiajului pentru a reduce oboseala operatorului.

 

 

Alegeți T6.160 EC sau T6.180 EC !

 

 • Putere nominală 135 sau 145 CP la 2.300 rpm
 • Putere maximă 150 sau 159 CP la 1.800 rpm
 • Cuplu maxim 611 sau 650 Nm la 1.500 rpm
 • Motor FPT Industrial NEF în 6 cilindri, capacitate cilindrică 6.728 cmc
 • Fără supapă de recirculare a gazelor EGR (motorul funcționează permanent cu aer curat, fără amestec cu gaze de eșapament)
 • EPM - sistem de management al puterii motorului (puterea motorului crește cu până la 15 CP, puterea maximă ajungând la 165 CP / 175 CP)
 • Confort sporit cu transmisia PowerShift Electro Command™ (4 trepte în sarcină, 2 game robotizate și 2 game mecanice)
 • Capacitate mare de ridicare, de 7.115 kg (opțiunea cilindri mari de ridicare este inclusă)
 • Ampatament mare de 2.642 mm
 • Sistem hidraulic cu 2 pompe și debit total de până la 127 l/min
 • Pachet proiectoare premium cu LED

 

 

Pentru detalii şi rezervări, contactați acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: https://www.agroconcept.ro/centre-regionale !

T5.120 EC

T5.120 EC

TRACTORUL MULTIFUNCŢIONAL

 

PENTRU FERMELE MIXTE!

 

 

Tractoarele T5 Electro Command pot fi utilizate la o gamă largă de activități pentru că se adaptează fără dificultate pe câmp, pe carosabil, în anexele agricole ș­i în timpul deplasărilor în fermă, la aplicațiile cu priză de putere ­și sistem de ridicare cu prindere în trei puncte ș­i chiar la cele de întreținere a spațiilor verzi ș­i a zonelor urbane.

 

Transmisia Electro Command permite reglarea turațiilor motorului în funcție de activitatea desfășurată, într-un mod extrem de simplu ­și cu precizie maximă.

 

Gama completă a turațiilor prizei de putere, plafonul standard cu vizibilitate amplă ș­i sistemul de ridicare față ș­i spate cu prindere în trei puncte transformă acest model în partenerul ideal de muncă.

 

 

Principalele caracteristici ale modelului T5.120 EC sunt: 

 

 • Putere nominală de 117 CP disponibilă între 1.900 şi 2.300 rpm
 • Cuplu motor mare de 506 Nm la doar 1.300 rpm
 • Transmisie Electro Command™ cu 4 trepte PowerShift
 • Pompă hidraulică MegaFlow™ cu debit total de 127 l/min
 • Ridicător electronic EDC cu capacitate mare de ridicare de 5.240 kg

 

 

 

 

Pentru detalii şi rezervări, contactați acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: https://www.agroconcept.ro/centre-regionale !

Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus