NOUL T5 UTILITY POWERSHUTTLE

NOUL T5 UTILITY POWERSHUTTLEROBUST, PUTERNIC,
PREGĂTIT PENTRU LUCRĂRI GRELE

 

Noul T5 Utility Powershuttle este un tractor utilitar puternic și rezistent, ideal atât pentru operațiunile intensive cu încărcătorul, cât și pentru fermele mici sau medii, ce realizează și unele lucrări grele în câmp. Cu o putere de 100 până la 120 CP, o greutate de operare de 4,2 tone și o masă totală maximă autorizată de până la 7 tone, noul T5 Powershuttle este forța de muncă fiabilă și neobosită pe care vă puteți baza întotdeauna.

  • 100-120 CP
  • Masă maximă autorizată 7 tone
  • Masă proprie 4,2 tone
  • Transmisie Powershuttle
  • Anvelope R34 sau R38
  • Punte 4WD heavy duty clasa 1.5
  • Ideal pentru lucrul cu încărcător mediu și greu

 

EFICIENȚĂ SUPERIOARĂ: Echipat cu un motor FPT Industrial F5 conform cu Stage V, T5 oferă o putere constantă chiar și la turații mici și beneficiază de o creștere semnificativă a puterii și a cuplului pe întreaga gamă. Toate componentele sistemului de tratare a gazelor reziduale se integrează perfect sub profilul capotei pentru a asigura cea mai bună vizibilitate, manevrabilitate optimă, gardă la sol maximă și operare facilă a încărcătorului.

VERSATILITATE EXCEPȚIONALĂ: Noul T5 Powershuttle este echipat cu o punte față de mare capacitate, ce sporește masa maximă a vehiculului până la 7 tone, iar capacitatea punții până la 5,2 tone, cu 20 de cm lățime suplimentar de la o flanșă la alta, ceea ce face ca acest tractor să fie ideal pentru aplicațiile mai grele cu încărcătorul.

CONFORT ABSOLUT: Cabina spațioasă VisionView™ oferă o vizibilitate uimitoare în toate direcțiile datorită plafonului din sticlă cu vizibilitate ridicată, perfect pentru operarea confortabilă a încărcătorului. Toate comenzile sunt poziționate perfect pe consola CommandArc, iar ușile cu deschidere largă asigură intrarea și ieșirea cu ușurință.

PRODUCTIVITATE SPORITĂ: Noua priză de putere cu trei viteze garantează flexibilitate și eficiență operațională. Ridicătorul spat îmbunătățit poate ridica acum până la 5.000 kg pentru o flexibilitate operațională și mai mare. Se pot monta anvelope spate 540/65R38 ce măresc garda la sol pentru a evita deteriorarea culturilor specifice și, de asemenea, îmbunătățesc eficiența atunci când funcționează la viteză maximă în timpul transportului.

 

Pentru detalii şi rezervări, contactați acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: https://www.agroconcept.ro/centre-regionale!


Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus