NOUL T5S

NOUL T5SESENȚIAL, PERFORMANT,
PREGĂTIT PENTRU ORICE PROVOCARE

 

Noul T5S este un tractor esențial, robust și ușor de utilizat, ce garantează niveluri ridicate de performanță, confort, productivitate și versatilitate pentru a îndeplini cu succes orice misiune în fermele de dimensiuni mici sau medii.

  • 90-100 CP
  • Masă maximă autorizată 6,5 tone
  • Masă proprie 4 tone
  • Transmisie mecanică și Powershuttle
  • Anvelope R34
  • Punte 4WD heavy duty clasa 1.0
  • Ideal pentru lucrul cu încărcător ușor și mediu

 

MOTOR EFICIENT ȘI PERFORMANT: Noile tractoare T5S sunt echipate cu motoare FPT F5 Stage V de 3,6 litri, cu patru cilindri, ce ating cuplul maxim din clasa lor: 380 Nm pentru T5.90S și 450 Nm pentru T5.100S, la doar 1.300 rpm. Rezerva excelentă de cuplu de 47% oferă o capacitate de tractare mai mare în condiții de sarcină ridicată.

TRANSMISIE FIABILĂ ȘI ROBUSTĂ: Noul T5S este echipat cu o transmisie ce oferă 12 trepte de viteză înainte și 12 înapoi, distribuite în patru viteze principale sincronizate și trei game. Pentru aplicații mai solicitante și mai specializate, este disponibilă opțional o versiune cu 20 de trepte înainte și 20 înapoi. Un inversor electro-hidraulic permite schimbarea lină a direcției, iar o punte 4WD de mare putere cu blocare electro-hidraulică a diferențialului optimizează frânarea și tracțiunea.

NOUA CABINĂ CU 4 MONTANȚI: Tractoarele T5S beneficiază de un nou design al cabinei cu patru montanți, ce permite o vizibilitate la 320°. Cabina cu podea plată este accesibilă ușor prin intermediul ușilor cu deschidere largă, iar confortul operatorului este asigurat de scaunul cu suspensie pneumatică și de plafonul cu vizibilitate ridicată pentru lucrul cu încărcătorul.

PRODUCTIVITATE DE TOP CU IMPLEMENTE ANTERIOARE ȘI POSTERIOARE: Cu o capacitate de ridicare spate de 4.400 kg, sistem de control Lift-O-Matic și funcție de ridicare/coborâre rapidă, tractoarele T5S pot gestiona implemente solicitante, inclusiv datorită prizei de putere de 540/540E/1.000 rpm acționate electro-hidraulic, cu funcție ECO și sincronizare cu transmisia.

 

Pentru detalii şi rezervări, contactați acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: https://www.agroconcept.ro/centre-regionale!


Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus