Agritechnica 2017, o ediție dedicată inovațiilor New Holland

Agritechnica 2017, o ediție dedicată inovațiilor New Holland

 

 

Ediția curentă a expoziției internaționale de tehnică agricolă, Agritechnica, organizată la Hanovra, Germania în perioada 12-18 Noiembrie va fi un real succes pentru New Holland Agriculture care își propune lansarea de noi utilaje, de tehnologii agricole inovatoare și de strategii și tactici ce țin de prezentarea mărcii.

 

AgroConcept, importatorul și distribuitorul exclusiv New Holland Agriculture în Romania participă la Agritechnica cu o delegație formată din fermieri locali, o parte din ei desemnați cu ani urmă cu titulatura de Ambasadori New Holland.

 

Standul New Holland din acest an este localizat în Hala 3 și se întinde pe o suprafață de 3.100 m2 , cu o nouă organizare spațială departajată pe criterii cromatice care delimitează 5 zone cu tematici diferite, una dintre ele dedicată exclusiv construcțiilor.

 

Zona centrală este, în mod evident, dedicată inovațiilor, adică acelor utilaje care adaugă valoare mărcii, departajând-o de alte mărci din domeniu: Combina de Record Mondial CR10.90, Tractoarele T6 Dynamic CommandTM, T7.270 și T7.215S. Zona, delimitată de producătorul italian, cu indicatorul “Innovation AREA”, va prezenta publicului vizitator și conceptul de tractor autonom NH Drive (T8.435 ST) cu opțiuni PLM, pentru agricultura de precizie, dar și conceptul de Tractor pe gaz metan.

 

Zona dedicată mașinilor de recoltat aduce în prim-plan combinele TC5.80, CX6.90, CX7.90 și mașina de recoltat furaje FR.920. Zona de tractoare cu puteri mari este populată de tractoarele din seria T6, T7, iar din gama de prese de balotat, New Holland propune Big Baler Plus, Roll Belt și RB125 Combi.

 

Desigur că din portofoliul tehnic expus nu puteau lipsi gama medie și tractoarele speciale, T4S, T4, T5, T5 Electro Command și T4F.

În cadrul ediției Agritechnica din acest an, New Holland Agriculture își propune fortificarea poziționării mărcii ca lider în tehnologia sustenabilă și inovatoare, prezentarea mărcii ca fiind una completă în ceea ce privește gama de echipamente și asigurarea unei imagini puternice și remanente prin instrumente consistente de comunicare.

 

AgroConcept a lansat deja pe piața din România 3 dintre seriile de tractoare prezentate la Hanovra

 

AgroConcept a inclus în oferta locală de echipamente tractoarele din gama nouă, T5 Utility,T5 Electro Command și T6 cu motorizare Tier 4B.

Tractorul T6 este unul dintre cele mai versatile tractoare de pe piață, acesta fiind și motivul pentru care a ajuns în fermele din țară în număr foarte mare. Noua serie T6 se remarcă printr-un design puternic, dar și prin îmbunătățiri dictate de exigențele din câmp, fiind echipată cu motor Nef ECOBlueTM HI-eSCR (cu sistem de reducere selectiv catalitică a noxelor cu eficiență ridicată), dezvoltată de FPT Industrial, care respectă normele Tier 4 B privind emisiile.

 

Această linie de tractoare include șase modele și a fost concepută pornind de la necesitățile fermierului de rând,  existând posibilitatea de a alege dintre cinci modele în patru cilindri, cu o putere cuprinsă între 115 – 145 CP sau modelul de vârf, T6.180 în șase cilindri, cu o putere maximă de 145 CP.

 

Îmbunătățirile aduse de New Holland tractorului T5 au fost extinse astfel încât acest tractor să corespundă noilor standarde de poluare Tier 4B și să includă caracteristici noi menite să crească confortul operatorului, eficiența și productivitatea. Tractorul are o structură compactă care se îmbină perfect cu motorul F5C produs de FPT Industrial, un motor eficient dotat cu tehnologie ECOBlue™ Compact HI-eSCR pentru a respecta standardul Tier 4B, care oferă performanțe îmbunătățite și până la 24% mai multă rezervă de cuplu.

 

Gama Electro Command include 3 modele care au fost gândite de la bun început pentru a garanta o distribuire perfectă a puterii în cadrul întregii game. Versiunea de bază, T5.100, dezvoltă o putere de 99 CP care ajunge până la 117 CP în cazul versiunii de vârf, T5.120.

 

Prin lansarea noilor tractoare T5 Utility Tier 4A, New Holland își confirmă poziția de lider în segmentul tractoarelor de clasă medie.

Noul tractor duce mai departe renumele seriei succesoare T5000, cu îmbunătățiri semnificative în termeni de productivitate și competitivitate. T5 Utility stă la baza noii game de tractoare cu puteri medii și este disponibil în 5 modele, cu puteri ce variază de la T5.75 CP la T5.115 CP. Această serie concentrează multiple opțiuni de putere și transmisie, astfel încât să existe compatibilitate cu orice operație agricolă. Modelele heavy-duty ale seriei cresc masa maximă autorizată până la  6.500 kg, iar cabina modernă oferă vizibilitate și confort în timpul lucrului.

 

Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus