LIDER ÎN DOMENIUL ENERGIEI

LIDER ÎN DOMENIUL ENERGIEI SUSTENABILE
CULTIVAREA ENERGIEI

CULTIVAREA ENERGIEI

CÂMPURI DE ENERGIE

Știm cu toții că din culturile de rapiță și de floarea soarelui se obține biodiesel, și anume, energie. Ceea ce poate, însă, nu știm este că sfecla și trestia de zahăr se pot transforma în bioetanol sau că se poate exploata potențialul energetic al grâului și al porumbului pentru funcționarea utilajelor fermelor. Și vegetația de lăstăriș cu ciclu scurt și graminaceele precum Miscanthus sunt concentrate de energie ce așteaptă doar să fie exploatate. Și atunci, de ce să nu dăm o altă viață reziduurilor de trestie de zahăr sau chiar vechilor baloturi de paie transformându-le în energie? New Holland este o avangardistă în studiile de cercetare pentru a crea un tractor hibrid cu metan/hidrogen, ca etapă intermediară a drumului către realizarea unor utilaje alimentate în totalitate cu hidrogen. Un tractor cu metan generează cu până la 80% mai puține emisii comparativ cu tractoarele diesel tradiționale. Mai ales că metanul poate fi produs în cadrul fermelor, fiind obținut din biomase. Produsele eficiente și avansate din punct de vedere tehnologic ale New Holland vă vor fi utile în realizarea și gestionarea acestui ciclu virtuos pentru producerea de energie cu amprentă de carbon zero.


CITEŞTE MAI MULT
PRODUCTIVITATE EFICIENTĂ

PRODUCTIVITATE EFICIENTĂ

AGRICULTURĂ MAI PRODUCTIVĂ, AGRICULTURĂ MAI EFICIE

Doriți ca vechea dilemă între agricultură sustenabilă și agricultură productivă să fie doar o amintire din trecut? Atunci, alegeți New Holland. Dacă sunteți în căutarea unor tractoare și utilaje de recoltat care să fie mai productive, dar să consume mai puțin, alegeți New Holland. Dacă doriți să exploatați avantajele ghidării automate pentru precizie maximă, de care beneficiază atât mediul înconjurător cât și productivitatea dumneavoastră, alegeți New Holland. Dacă doriți caracteristici gândite pentru a crește productivitatea, precum puntea anterioară SuperSteer™, transmisia cu variație continuă Auto Command™ sau tehnologia IntelliCruise™, alegeți New Holland. Sau, pur și simplu, dacă doriți ca activitățile dumneavoastră agricole să producă solului mai puține daune, alegeți New Holland.


CITEŞTE MAI MULT
AGRICULTURĂ SUSTENABILĂ

AGRICULTURĂ SUSTENABILĂ

AGRICULTURĂ SUSTENABILĂ. PROFITURI MAI MARI.

O dată cu creșterea rapidă a populației mondiale, cresc și presiunile asupra fermierilor pentru a-i convinge să producă mai mult astfel încât să întrețină un număr mai mare de persoane. Dar, pentru a menține un ritm ridicat de productivitate, mediul trebuie să se afle în condiția în care să poată susține acest lucru. Reducând impactul acțiunilor dumneavoastră asupra mediului înconjurător, veți contribui și îl veți menține sănătos pe o perioadă mai lungă de timp și veți pune bazele pentru ca fii și fiicele dumneavoastră să poată lucra pământul cu aceeași productivitate. Doriți să mergeți și mai departe? Folosiți instrumente avansate pentru a calcula impactul întreprinderii dumneavoastră și descoperiți modalități pentru reducerea sa.


CITEŞTE MAI MULT
ANGAJAMENTUL COMPANIEI

ANGAJAMENTUL COMPANIEI

ÎN PRIM PLANUL AGRICULTURII SUSTENABILE

Orice decizie luată de noi, New Holland, este influențată de strategia noastră Clean Energy Leader®. Dorim să afirmăm că suntem o societate ce însoțește cuvintele cu fapte sau, chiar mai bine spus, care folosește puterea exemplului? Cu siguranță, dar în realitate este mai corect să afirmăm că am poziționat programul Clean Energy Leader în centrul activității noastre și că toate acțiunile noastre au la bază acest program. De la regenerarea componentelor uzate până la reducerea impactului ambiental avut de procesele noastre de producție, ne-am luat angajamentul de a salva planeta noastră astfel încât să puteți continua să culegeți roadele activității dumneavoastră.


CITEŞTE MAI MULT
Info AgroConcept: 0800 500 700


New Holland Utilaje Agricole © 2016
Sus